Václav Kopta kvůli StarDance trpí jako kůň! Dojde až do finále, předpovídá známá herečka

StarDance 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. srpna 2018 13:31

Herec Václav Kopta všechny překvapil tím, že se rozhodl zúčastnit dalšího ročníku populární soutěže StarDance. Trénink je pro něj ale velmi tvrdý, sám Kopta přiznává, že doslova trpí!

Kopta ještě ani nezačal ani zkoušet a už se zranil! Ještě před prvním setkáním se svou taneční partnerkou Janou Zelenkovou si totiž při kopnutí do postele zlomil prst na noze. I přesto se ale nevzdal a ze soutěže neodstoupil.

To dokazují i fotky na jeho Instagramu. „Smím prosit?“ okomentoval jeden ze snímků, na kterém je zachycený v tanečním postoji i s jeho partnerkou. „Však ono to půjde...“ je přesvědčený Kopta, který v soutěži bude spíše za outsidera.

„Vsaď boty, že jdete do finále,“ povzbudila ho herečka Mahulena Bočanová. „Mahu, ale je to teda tvrdej chleba!! Tobě to vykládat asi nemusím,“ podotl Kopta. „Bude o moc hůř,“ varovala ho následně Bočanová, která se pořadu zúčastnila už před dvěma roky.

A na její slova skutečně brzy došlo! Pouhý den na to se totiž svěřil, že jeho nohy trénink těžce odnáší! Na Instagramu zveřejnil fotku, na které svým chodidlům dopřává lázeň s Alpou. „Nastydla mi chodidla,“ žertoval herec.

Témata: Václav Kopta StarDance