Ten Plekanec: Už dlouho spolu vůbec nežijí? Takto to prý vypadalo u nich před rokem!

Lucie Vondráčková 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. srpna 2018 10:05 | Aktualizováno: 12. srpna 2018 2:41

Po rozchodu zpěvačky Lucky Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance se na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila!

„Rád bych Vás informoval o ne zcela veřejných věcech. Já s Lucií bychom Vám chtěli oznámit, že po vzájemné domluvě jsme došli k závěru, že v našem vztahu již dále nebudeme pokračovat,“ oznámil před několika dny Plekanec. Právě těmito slovy hokejista oznámil, že jeho manželství s Luckou Vondráčkovou končí.

O problémech v jejich manželství se veřejně spekulovalo už delší dobu. Podle některých informací spolu už před tímto prohlášením pár asi rok nežil. Plekanec prý jen rodinu navštěvoval, žil už ale jinde!

Přesně před rokem - na začátku srpna 2017 - se přitom Lucie pokoušela veřejnost přesvědčit, že její manželství s Plekancem je naprosto ideální a že jsou stále zamilovaní jako školáci! 

Pravdou je, že se Lucie se v Kanadě věnovala hlavně domácnosti a péči o děti, což ji asi jako emancipovanou ženu a zpěvačku ne vždy úplně naplňovalo. Neodolala proto nabídce zahrát si jednu z hlavních rolí v romantickém filmu Perfektní polibek – jenže právě to údajně Plekancovi vadilo!

Lucka ale tvrdila, že to není pravda a že jí manžel naopak moc pomáhal. „Do Kanady přijela moje tchyně, která hlídala děti, když jsem musela na natáčení. Vyšel mi moc vstříc. Moc mě podporuje. Jsem šťastná,“ tvrdila tehdy zpěvačka pro Expres.

Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala. Poukazovala na to, že s Plekancem jsou spolu už sedm let a celou dobu o nich média hodně píší. „Nám je fajn, máme se rádi, podporujeme se a nechtěla bych vedle sebe nikoho jiného," tvrdila. Jenže Tomáš to možná viděl jinak! Spekuluje se totiž o tom, že už si stačil najít novou partnerku! Tou má být tenistka Lucie Šafářová. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec