Vondráčková kvůli rozchodu s Plekancem ruší akce: Nebude ani placená autogramiáda!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. srpna 2018 10:51

Kvůli rozchodu dění posledních dní musí Lucie Vondráčková zrušit některé své pracovní plány. Kvůli jejímu rozchodu s manželem Tomášem Plekancem se tak neuskuteční například plánované setkání s fanoušky, za které mnozí už zaplatili 120 korun!

Plekanec před pár dny oznámil, že se s Lucií rozcházejí, není se proto co divit, že zpěvačka má plnou hlavu starostí. Zrušeno bylo třeba setkání Lucky s jejími fanoušky, které se mělo mělo konat v neděli 19. srpna v Branickém divadle.

Promítat se tu měly Lucčiny nové videoklipy nebo film Dokonalý polibek, který natočila v Kanadě. Součástí akce byla také autogramiáda a focení s fanoušky. Z toho ale sešlo, akce byla zrušena, oznámil zpěvaččin PR manažer Petr Mráček.

„Milí fandové. Zpráva, kterou teď budete číst, vás určitě zaskočí. Určitě ji však pochopíte. Lucka v těchto dnech překopává celý svůj program, není se čemu divit. Navrhl jsem jí, aby se akce fan klubu přesunula na jiný termín,“ oznámil Mráček.

Lucka prý sice váhala, nakonec ale na zrušení setkání kývla. „Po dlouhém zvažování a hledání různých řešení nakonec souhlasila. Věřte, že tohle je rozhodnutí fan klubu, ne Lucky,“ uvedl manažer s tím, že fanoušci, kteří si už zakoupili vstupenky, dostanou další informace mailem. „Najdeme jiný termín a akci si o to víc užijeme. Slibuji,“ dodal Mráček.

Témata: Lucie Vondráčková