Já že jsem arogantní floutek? David Kraus prozradil drsnou pravdu o pořadu svého otce!

David Kraus 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. srpna 2018 16:50

David Kraus se svou skupinou pravidelně hudebně doprovází pořady jeho otce Jana Krause. Mnozí tvrdili, že tam hudebník vstupuje jen z protekce. Podle Krause je to ale jinak, než s lidé myslí!

David přiznal, že ho řada lidí nařkla z protekce. „Pro zajímavost, my s kapelou prvních šest let, kdy mě lidi nejhlasitěji označovali za toho nejarogantnějšího floutka pod sluncem, v jeho pořadu vystupovali za patnáct set korun," popsal zákulisí show "Uvolněte se, prosím“ magazínu Sedmička.

Teď už prý kapela dostává o něco víc, ani tak by ho prý ale otcův pořad ani náhodou neuživil! Navíc prý má vystupování v televizi po boku otce i negativní stránku.

„A nejsmutnější je, že dřív jsme zhusta hráli na různých festivalech a městských slavnostech, ale jakmile jsem začali vystupovat v tomhle pořadu, přestali nás pořadatelé zvát,“ posteskl si David Kraus.

Lidi si prý ho i jeho kapelu špatně zaškatulkovali. „Jedni si mysleli, že jsme nafrněnci z televize, druzí měli pocit, že máme práce až nad hlavu. Člověk se objeví na obrazovce a všichni jsou přesvědčení, že jezdí v porsche," dodal hudebník.

Témata: David Kraus Jan Kraus