Těhotná hvězda Ulice: Krejčíková přibrala 20 kilo a před porodem si stěžuje na problémy!

Aneta Krejčíková 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. srpna 2018 10:04

Sympatická blonďatá herečka Aneta Krejčíková by už brzy měla přivést na svět svého prvního potomka. Otevřeně ale přiznala, že si těhotenství moc neužívá! Ona i její partner Ondřej se sice na miminko těší, hvězda Ulice ale zároveň prozradila, že dost trpí.

Říká se sice, že těhotenství je jedno z nejkrásnějších období v životě ženy, jenže nosit v tomto tropickém počasí obrovské břicho rozhodně není snadné! Aneta je v tomto směru upřimná a říká, že s tvrzením o nejkrásnějším období v životě ženy nesouhlasí!

„Alespoň pro mě to tak není. Už se těším, až se zase dostanu do formy. Od sedmého měsíce mě pálí žáha. Není to vůbec příjemné. Ta mě pálí vždy, když si lehnu, a teď musím ležet docela často,“ přiznala herečka na tiskové konferenci k podzimnímu schématu televize Nova.

Budoucí maminka přibrala necelých dvacet kilo, sama ale říká, že je se svým tělem spokojená. I jí prý už současné vedro začíná vadit – a to má jinak sluníčko ráda!

Momentálně se jí proto prý nejvíc líbí v autě, kde si může zapnout klimatizaci nebo otevřít okýnka. „Jinak si dávám studené šátky nebo se sprchuju v šatech studenou vodou,“ prozradila svoje triky Aneta.

Termín porodu má 5. září, výbavičku ale zatím nachystanou nemá. A rozhodně se kvůli tomu nestresuje. „Já jsem hrozný pankáč. Doufám, že to během příštího týdne stihnu připravit,“ cituje její slova server Expres.

Témata: Aneta Krejčíková