Donutil trpí příšernými bolestmi! Kvůli lukrativním kšeftům odmítá operaci!

Miroslav Donutil v inscenaci Ubu králem: Svoboda! 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. srpna 2018 10:12

Herec Miroslav Donutil (67) má dlouhodobě bolesti a zdravotní problémy! Už pět let odkládá chirurgický zákrok, který by mu měl výrazně ulevit.

Lékaři českého herce k výměně kolenního kloubu nabádali už v roce 2013. Další termín měl loni, kvůli pracovním nabídkám ho ale odložil. „Mám velké bolesti,“ přiznal loni deníku Aha! Donutil.

„Levé kolénko slouží méně, takže je potřeba s ním dělat všechno možný, aby fungovalo stejně jako pravé. To se zatím daří, takže oddaluju tu nepříjemnou operaci. Když vám to koleno vymění, dají vám něco jiného, a když máte něco jiného v těle, tak to určitě dobré není,“ prozradil v Českém rozhlase.

Dodal, že své problémy zatím řešil v lázních v Třeboni, kde ho vždy dají na nějaký čas dohromady, aby mohl pracovat a normálně fungovat. 

Jenže kvůli lukrativním nabídkám na operaci prostě není čas. Herec například natáčel novou řadu seriálu Labyrint. „On je železný dědek. Je nezničitelný. To si myslím. Je tak statečnej, že i když ho to bolí, tak to nedá najevo. To jsou zkrátka profíci. Mirek je zkrátka Tarzan,“ práskl na Donutila pro Aha! režisér Jiří Strach (44).

Herec dokonce přiznal, že kvůli domluveným kšeftům se na operaci zřejmě dostane až na konci roku 2019!

Témata: Miroslav Donutil