Drama po rozchodu! Plekanec raději odletěl do Kanady, uplakaná Vondráčková utekla k rodičům!

Hokej ČR, extraliga 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. srpna 2018 21:25

Uplynulo jen pár hodin od chvíle, kdy hokejista Tomáš Plekanec (35) oznámil rozchod s Lucií Vondráčkovou (38), a sportovec už si sbalil kufry a sedl na letadlo do Kanady, kde hraje za Montreal!

Plekanec v pondělí oznámil, že jeho vztah se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou je u konce. Uvedl, že k tomuto kroku dospěli po vzájemné domluvě. „Přesto se budeme snažit zůstat těmi nejlepšími rodiči pro naše dva syny Matyáše a Adama,“ dodal.

O konci slavného páru se mluvilo už delší dobu. Lucie vždy opakovala, že doma je v Česku, kvůli tomu, že Tomáš hraje v severoamerické NHL, ale musela rodina trávit většinu roku v zámoří.

Po konci sezóny se ale vždy vraceli domů do České republiky za rodinou a přáteli. Jenže letošní prázdniny se moc nepovedly! Po oznámení o rozchodu se tak Plekanec raději vrací do Kanady, informoval Blesk.

Manželku a syny přitom nechal sportovec v Praze. Vyčerpaná a uplakaná Lucie opustila byt na Kavčích horách a odjela ke svým rodičům, kteří hlídají syny Matyáše a Adama.

„Na spoustu otázek ještě neznáme odpovědi, ale je neuvěřitelné, kolik lásky a podpory nám lidé z celé ČR posílají. Moc si toho vážíme a děkujeme. Teď jsou pro nás samozřejmě prioritou naše děti. Ještě jednou díky a posílám sílu všem, kteří jsou v podobné životní situaci,“ řekla pro Blesk zpěvačka.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková