Míša Nosková opustila herce Ondřeje Bábora: Rozvod nebude, svatba byla neplatná!

Ondřej Bábor (herec) 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. srpna 2018 14:15

Zpěvačka Míša Nosková přiznala, že definitivně odešla od manžela, herce Ondřeje Bábora. Rozvádět se ale nebudou, sňatek totiž uzavřeli v zahraničí a doma ho nestihli zlegalizovat!

Vztah Míši a Ondřeje krachl teprve rok po jejich „svatbě" na Srí Lance. „Sňatek jsme nikdy v Česku nelegitimizovali, takže se ani nemusíme rozvádět," přiznala Blesku zpěvačka, která si na facebooku vystupuje jako „Michaela Bábor Nosková“.

Nosková, která doma zářila především v muzikálech, si začala v poslední době budovat kariéru v Londýně. Tam podle svých slov odjela i proto, aby si vše srovnala. „A vzhledem k tomu, že problémy mezi námi už trvají déle, tak jsme se dohodli, že to nemá smysl prodlužovat," přiznala Nosková.

Jak se zdá, konec vztahu ale příliš neřeší. Na sociálních sítích se pochlubila, že se v Anglii dá koupat v moři. „Elinka si užívá Londýn naprosto naplno, a já s ní....a je nám fajn,“ vzkazuje zpěvačka z Anglie.

„Co se týče mě, přišlo mi, že vztah, který jsme měli, už nebyl ani pro jednoho z nás naplňující," vysvětluje zpěvačka. Prioritou teď pro ni je spokojenost její dcery. „Eliška pro mě je, byla a vždycky bude v celé situaci nejdůležitější," říká. Zpěvačka také dodala, že za rozchodem nestojí nikdo třetí.

Témata: Míša Nosková Ondřej Bábor