Herečka z Ordinace utekla z protialkoholní léčebny se ženáčem! Dala jsem jí pěstí do držky, soptí naštvaná manželka!

Petra Vajdová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. srpna 2018 11:23

Herečka Petra Vajdová (33) neprožívala právě nejšťastnější období. Tak dlouho bojovala se závislostí na alkoholu, až skončila v protialkoholní léčebně. Odtud teď ale vyšla nejen střízlivá, ale i s novým mužem! Háček je však v tom, že její nový přítel Martin (43) je ženatý!

Vajdová, která se proslavila rolí ve slovenské verzi seriálu Ordinace v růžové zahradě, se ze závislosti léčila v Kroměříži. Odsud odešla nejen s čistou hlavou, ale také s novým partnerem! Milenci, kteří se po předčasném odchodu ze zařízení zdržují na neznámém místě, se však ještě stihli setkat tváří v tvář s Martinovou manželkou Renatou (39). 

Ta si po šokujícím setkání s herečkou nebere servítky. Slovenskému Novému Času přiznala, že si to s herečkou vyřídila „ručně“! Renáta, která s kamioňákem Martinem tvoří pár už osm let novinářům otevřeně popsala první kontakt s milenkou svého muže.

„Náš vztah trval rok a potom jsme se vzali. Manželé jsme přitom byli sedm let, čili dohromady jsme byli spolu osm. Naše manželství fungovalo a také lidé kolem nás nám stále říkali, že se k sobě hodíme, " svěřila se brunetka, která stále neví, kde se stala chyba a proč její manželství ztroskotalo.

Posledním hřebíkem do rakve byla pro Renatu schůzka s manželem, na kterou nečekaně přišla Vajdová. Vyhrocená situace nakonec vedla až k tomu, že se Martinova žena se neovládla a na milenku svého manžela zaútočila i fyzicky. „Dala jsem jí pěstí, do držky'. Ulevilo se mi, a tím to pro mě skončilo,“ dodala zhrzená manželka.

„Petra se může vymlouvat, že ona je svobodná a na vině je můj manžel, protože on byl zadán. Neříkám, že ne. Určitě byla i iniciativa z jeho strany, ale když žena neprojeví zájem, tak to muž po čase vzdá. Ona mu však zřejmě dala podnět, kterého se pak chytil, " dodala Renáta. Petra s Martinem spolu prý dokonce plánují založit rodinu!

Témata: Petra Vajdová nevěra Slovensko