Ty jsi asi úplně blbá! Potetovaná kuchařka Kamu píše pro Babiše, ale přidala se ke Klusovi! A fanoušci jí to nandali!

Kamila Rundusová (Kamu) 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. srpna 2018 10:03

Česká kuchařka Kamila Rundusová (28) známá pod jménem Kamu má na sociálních sítích desetitisíce lidí. Takže když se rozhodla podpořit výzvu zpěváka Tomáše Kluse k bojkotu médií premiéra Andreje Babiše, vyvolalo to pořádný rozruch – a také kritiku!

Potetovaná kuchařka Kamu na facebooku, kde má asi 50 tisíc fanoušků, a na Isntaframu, kde má dalších 121 tisíc followerů, napsala, že oceňuje aktivity manželů Klusových. Tamaru Klusovou ocenila za boj proti zvířatům v cirkusech.

U Tomáše zase ocenila jeho postoj k Babišovi. „Jako první nebál promluvit v ohledu pana premiéra a činnostech umělců a novinářů s jeho jménem spojeným. Protože ani já ho nadále nechci podporovat,“ uvedla kuchařka, která cestuje po celém světě.

„Dlouhodobě mám rubriku na lidovky.cz, kde pro vás píšu články. Po zjištění, že je vlastně píšu pro našeho stíhaného premiéra a že portál spadá pod jeho moc, tuhle činnost končím. Stejně tak se v budoucnu nebudu objevovat a účinkovat nikde, kde tahle síla působí a zaštiťuje ji (a to klidně na Colours, kdyby to bylo na jeho stejdži a to že by mě to jó mrzelo),“ napsala kuchařka, která na letošním ročníku festivalu Colours od Ostrava vařila.

Její fanoušci ale tato slova příliš neocenili. „To jste fakt do dneska netušila, že Lidovky patří do holdingu?“ divil se jeden u diskutujících. „Samá chvála na Colours před pár dny a teď čtu tohle. Máš spousty fanoušků, protože se nevyjadřuješ k politice, jedeš si jen to co k Tobě patří a kvůli čemu Tě lidi maj rádi. Nekaž si to a buď svá,“ vzkázala ji další z fanynek.

Podle jiných se teď ukázalo, jak moc chytrá oblíbená kuchařka vlastně je, „Tak teď se mi to potvrdilo, jste hloupoučká, ale vařit prý umíte, tak se toho držte,“ poradila jí jedna z uživatelek.

Další se domnívají, že se Kamu řídí heslem „kam vítr, tam plášť“. „Aha, tak tomu říkám probuzení! Všichni to ví už léta, ale protože to teď psal Klus a lidem se to líbilo, je třeba toho využít, že?“ rýpnul si jeden z diskutujících. „Plasty už nejsou v kurzu? Na Babiše mám úplně stejnej názor, ale tohle je fakt jenom jedna velká trapná póza...“ přidal se další.

Mezi kritiky se přidal i Pavel Novotný. „Hele fešando, já taky nemusím AB, ale ty jsi asi úplně blbá! Ty zjistíš to, že píšeš pro Andreje, až ze statusu @tomas_klus a ještě se tím veřejně pochlubíš?? Beruško, je super, že bojuješ proti plastům a kdesi cosi a že Colours jsou absolutně boží a postneš odtamtud tisíc vydřených chujovin, ale prosímtě politiku fakt ne. Akorát vypadáš jako trubka, sorry,“ vzkázal jí na Instagramu.

Témata: Kamila Rundusová (Kamu) Tomáš Klus Andrej Babiš