Gabriel Jiráčková (18) šokuje: Česká Barbie prozradila, kolik knih v životě přečetla!

Gabriella Jiráčková 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. srpna 2018 11:46

První česká Barbie Gabriel Jiráčková (18) měla odmalička ráda panenky – a tak se stala jednou z nich. Dívka má za sebou už několik úprav a teď se chystá na další!

Gabriel se svěřila, že za sebou má výplň rtů kyselinou hyaluronovou a výplň čela botulotoxinem, udělané permanentní obočí, prodloužené vlasy a nehty. Před rokem navíc podstoupila první plastiku – nechala si upravit prsa.

Takové péče samozřejmě není zadarmo! jen zvětšení prsou stálo zhruba 90 tisíc. „Pak jsou tu ještě neinvazivní zákroky a pravidelná údržba, čímž mám na mysli vlasy, nehty, outfity a make-up. Kdybych si měla vše platit, měsíčně by to stálo cca 40 000 Kč,“ prozradila pro Blesk.

Na odlišném stylu se podle jejích slov dají vydělat miliony. „Díky své image se živím reklamou, propagací, focením, natáčením, a navíc jsem zvána jako host na různé akce a talkshow, prozradila s tím, že rozjíždí i vlastní Fashion&Beauty značku a točí zpoplatněný dokument o jejím soukromí.

Právě díky své práci za většinu „úprav“ neplatí. „Mám spoustu barterových neboli výměnných spoluprací s firmami a klinikami, které propaguji. Peníze, které vydělám, investuji do cest, obživy a do dokumentu, jejž nyní natáčím. Veškeré náklady a cesty spojené s ním platí investor,“ vysvětluje Barbie.

Navíc se brzy chystá na další operaci ňader, která chce především vyztužit. „V brzké době půjdu na operaci znovu a nechám si současně s většími implantáty udělat modelaci, tzn. že mi vyoperují můj vlastní materiál, u kterého stále působí gravitace a stahuje má prsa i s implantáty směrem dolů. Tomu chci zabránit, jelikož chci mít krásná kulatá ňadra, a ne věšáky jak po pěti dětech,“ práskla Gabriel.

A jaké je její ideální velikost? Dopředu ji prý nemá stanovenou. „Budu zkrátka zvětšovat tak dlouho, dokud nebudu spokojena,“ říká Jiráčková. Tím ale operace nekončí. „Tento rok to bude neinvazivní contouring obličeje a druhý mírně invazivní zákrok, kterým je vytažení oblasti mezi čelistí a krkem nitěmi, aby se zabránilo tvorbě podbradku. Také plánuji radikální úpravu chrupu a rhinoplastiku, tedy zmenšení nosu,“ vypočítává. Navíc si chce kvůli vosímu pasu nechat odstranit čtyři žebra.

Vzhled ji sice živí a tak je pro ni na první místě, uvědomuje si prý ale, že ten, kdo se vydává na uměleckou dráhu, by měl být po intelektuální stránce vyspělý. „Já se snažím vzdělávat a rozšiřovat si obzory po celý život. Přečteno mám cca 2000 knih. Máme to v rodině. Babička a prababička nevynechaly za celý život den bez knihy. V knihovně mám více než 6000 knih,“ říká osmáctiletá dívka.

Řada lidí prý nemá pro její proměnu pochopení a někteří ji další úpravy vymlouvají. Gabrielina matka za svou dcerou ale stojí! „Životní styl mé dcery respektuji, podporuji a nemyslím si, že by ho kvůli mým obavám ohledně určitého zdravotního rizika během plastických úprav a zákroků, případně něčí nelibosti, chtěla změnit,“ prozradila Blesku maminka Gabriel. Přiznává ale, že o dceru má občas obavy.

Témata: Gabriella Jiráčková (Lolo Ta Bella)