Lenka Filipová hazarduje se zdravím?!

Lenka Filipová (zpěvačka) (foto: archiv Lenky Filipové)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. srpna 2018 9:55

Zpěvačka Lenka Filipová (64) si zahrává s vlastním zdravím? Loni zrušila téměř všechna vystoupení a kvůli zdraví si dala velkou pauzu, letos je ale opět v jednom kole! Před sebou má teď velmi náročné dny - a to jejím tělu určitě neprospívá!

Lenka Filipová na začátku roku 2017 přerušila vystupování na veřejnosti s odůvodněním, že potřebuje čas, aby se uzdravila. „Cítím, že vysvětlení vám dlužím, a proto bych vám chtěla říci, že šlo o vážné selhání imunity,“ svěřila se tehdy zpěvačka.

Přestávka nakonec trvala skoro rok! „Deset let jsem ji neměla, a tak mám pocit, že si ji zasloužím,“ přiznala loni zpěvačka.

Na pódium se nakonec vrátila o Vánocích, kdy hostovala na vánočním turné slovenského zpěváka Mekyho Žbirky (65). Od té doby je ale opět v jednom kole jako kdyby žádné problémy nikdy neměla!

Její kalendář je plný nasmlouvaných koncertů, v létě se tak písničkářka, která se celé měsíce kvůli špatnému zdraví musela odpočívat, vůbec nezastaví! Vystupování, a s tím také spojené cestování z místa na místo, stres a tropické teploty, ale jejímu tělo určitě neprospějí!

V srpnu ji čeká hned sedm koncertů, největší zápřah ji přitom čeká hned na začátku měsíce, kdy hraje téměř bez přestávky! Doufejme tedy, že Filipová vše zvládne a že se toto hektické tempo na jejím stavu nepodepíše! 

Témata: Lenka Filipová (zpěvačka)