Monika Štiková se úplně zbláznila? Natočila veselé video z vláčku, který zabil pětiletého chlapečka!

Monika Štiková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. července 2018 10:54

Monika Štiková se postarala o rozruch, když na sociálních sítích vyvěsila video z vláčku z areálu Šiklův mlýn u Zvole nad Pernštejnem v okrese Žďár nad Sázavou. Na tom by nebylo nic divného – kdyby vláček před pár dny nezabil pětiletého chlapečka!

Monika Štiková vyrazila na výlet do Šiklova mlýna a nezapomněla se pochlubit ani videem z vláčku. „Jako bomba. Je pořád co dělat,“ pochvalovala si Monika!

Háček je v tom, že v tomtéž parku 14. července zemřel pětiletý chlapeček, kterého srazil právě turistický vláček. Ani to ale Monice nezabránilo ve zveřejnění videa! A kvůli tomu se na ni jedna z diskutujících pořádně utrhla!

„Jste si vědoma že tahle mašinka nedávno přejela a usmrtila pětileté dítě?!?!!!!!“ divila se uživatelka Jana Eliášová. Podle Moniky to ale není pravda. „ Neee, tak to pravě nebylo....“ tvrdí Štiková. „Rodiče musí hlídat své dítě. Mašinka za nic nemůže,“ tvrdí Monika.

Její nedostatek empatie kritizoval i bulvárník Pavel Novotný! „Stará Štika dnes tradičně s citem pro věc,“ rýpnul si do ní kvůli videu.

Témata: Monika Štiková smrt chlapce na festivalu v areálu Šiklův mlýn u Zvole nad Pernštejnem (14. 7. 2018) Šiklův mlýn