Krásná Eva Burešová musí pod kudlu! Fanouškům poslala srdceryvný vzkaz!

Eva Burešová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. července 2018 14:55

Herečka a muzikálová zpěvačka Eva Burešová (25) skončila s velkými bolestmi v nemocnici. Jedna z hvězd nové série show Tvoje tvář má známý hlas bude muset na operaci!

Evu do nemocnice dostala ledvinová kolika s ledvinovými kameny. A podle jejích slov trpěla takovou bolestí, která se dá srovnat snad jen s porodem!

Jenže ani léky a kapačky jí nepomohly a Eva tak bude muset na operaci! O svém aktuálním stavu Eva informuje fanoušky na sociálních sítích. „Vypadá to, že se panu kamínkovi nechce ven, asi mu budeme muset pomoct,“ svěřila se herečka, která čekala na výsledky testů.

A její slova se vzápětí potvrdila. „Pan kamínek opravdu nejde ven, nelíbí se mi venku, takže jdu na „operation“. Takže mi držte palce,“ požádala sympatická herečka, která na sál půjde v úterý v 7:00.

Před zákrokem ji ještě čeká přesun. „Takže zítra mě budou přesouvat na Bulovku a kamínka pod anestezii vystěhujou.....Pod tou anestezii budu já. Jémine, mě ho snad nakonec bude ještě líto, když si ho takto pojmenovávám,“ dodala s úsměvem Eva.

Zároveň apeluje na své fanoušky, aby na sebe dávali pozor a aby neskončili jako ona. „Být zdravý je velmi důležité a tak to, prosím, nepodceňujte. Já vím, že vám to teď třeba nepřijde.... mnoha z vás je parta mladých a silných lidí bez závazků, ale jednou by vás to třeba mohlo mrzet. Ono to totiž vždy přijde v tu chvíli, kdy jste na sebe nejvíce hodní a snažíte se odpočívat a nabírat síly,“ vzkázala z nemocnice.

Témata: Eva Burešová Tvoje tvář má známý hlas