Gott je opět ve formě! Rozvášnil tisíce lidí!

Karel Gott 7

Autor: ČTK, stars24.cz

30. července 2018 12:28

Tisíce diváků sledovaly o víkendu vystoupení Karla Gotta na festivalu Sázavafest ve Světlé nad Sázavou na Havlíčkobrodsku.

Produkce devětasedmdesátiletého interpreta měla původně trvat přibližně hodinu, ale nakonec se o něco prodloužila. Podle organizátorů se dnešní podvečerní vystoupení Karla Gotta stalo skutečným vrcholem třídenního programu. ČTK to za pořadatele řekla Andrea Zdarsová. 

"Myslím si, že to byl velký zážitek pro všechny přítomné. Užívali si to jak návštěvníci, tak sám Karel Gott. Zájem lidí o jeho vystoupení byl opravdu obrovský," řekla. Držitel 42 ocenění Zlatý slavík a Český slavík zazpíval především nejpopulárnější písně. Návštěvníci tak mohli slyšet například Lady Carneval nebo Být stále mlád.

Gott měl původně na své vystoupení vyhrazeno 60 minut. "Ale trochu se to prodloužilo. Nechali jsme mu volný prostor, záleželo jen na něm, jak dlouho bude trvat jeho vystoupení," uvedla Zdarsová.

Podle policistů navštívilo festival ve čtvrtek 10.000 a v pátek 12.000 lidí. Ve stanovém městečku bylo podle nich 584 stanů. Na vyhrazených parkovištích stojí 553 osobních aut, 30 dodávek a devět karavanů.

Témata: Karel Gott