Bosák skončí v ČT? Po slovech o Rusku, chlastu a platu může přijít zemětřesení!

Česká televize

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. července 2018 10:02

O Jaromíru Bosákovi je v posledních dnech hodně slyšet. Sportovní komentátor České televize se o rozruch postaral svými slova o tom, že se fotbalové mistrovství světa v Rusku. vůbec nemělo konat. Teď navíc naznačil, že by mohl skončit v České televizi!

Bosák si za svoje slova o šampionátu v Rusku vyslechl hodně kritiky. Kromě fanoušků se do něj pustili například také poslanci Jaroslav Foldyna (ČSSD) a Václav Klaus mladší (ODS). Moderátor a komentátor ale zopakoval, že na svých slovech trvá.

Někteří mu navíc vyčítali to, jak mluví s lidmi na sociálních sítích. tam svým kritikům psal hodně uštěpačné a ironické poznámky. „Jsem nadšený z toho, že vydělávám víc než vy, na rozdíl od vás jezdím po světě, užívám si života, prakticky se vůbec nenadřu, hraju tady jenom golf – to je v Moskvě naprosto běžné," vzkázal Bosák těm, kteří ho kvůli slovům o Rusku kritizovali. 

„Chodím zadarmo na fotbal, hodně tady chlastáme za vaše peníze a všichni se vám, zjevně intelektuálně poněkud chudšími jedinci, smějeme na plné kolo,“ napsal taky na facebooku. 

Bosák teď naznačil, že by mohl odejít z České televize, kde pracuje už šestadvacet let. „Nebudu lhát, že by mi nepřistály nějaké nabídky,“ prozradil Bosák v rozhovoru pro Magazín Dnes.

Přesto ale dodává, že ČT je jeho srdcová záležitost. „ Ale v České televizi jsem od roku 1992 a nerad měním dresy. Nejvíc bude záležet na tom, kolik práce v ČT bude,“ vysvětlil Bosák.

Změnu zaměstnavatele prý ale nemůže vyloučit. „Umím si představit všechno,“ přiznal oblíbený sporťák.

Témata: Jaromír Bosák Česká televize Rusko