Snobka Mašlíková? Nechci péct buřty a žrát brambůrky, seřvala Čechy modelka

Hana Mašlíková 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. července 2018 16:32

Syn modelky a modelky Hany Reinders Mašlíkové Andreas bude mít za pár dnů rok. Hanka se proto rozhodla, že mu uspořádá nějakou stylovou oslavu. S dotazem o rady a tipy se obrátila na své followery na Instagramu. Ale jak se ukázalo, byla to velká chyba!

Andreas bude mít 10. srpna jeden rok. A jeho maminka proto plánuje pořádnou oslavu! „Prosím o pomoc! Chceme Andreaskovi uspořádat jeho první narozeninovou oslavu, ale ráda bych tím pověřila na vaše doporučení nějakého profíka. Chceme, aby to bylo krásné a do detailu doladěné. Nějaké tipy?“ ptala se moderátorka Snídaně s Novou na Instagramu.

Svou otázkou ale vyvolala pořádné peklo! Lidé se na ni sesypali a začali jí hned oslavu rozmlouvat! „Lidi, já prosím o tipy na uspořádání krásné oslavy pro syna a vy mi píšete, že je to zbytečné, že z toho v roce stejně nemá rozum a podobně. Já se neptala na váš názor!“ sjela kritiky Mašlíková!

Tím ale zdaleka neskončila. „Dělejte si každý oslavy podle svých představ a možností, my prostě chceme první narozeniny Andreaska oslavit se vším všudy v rodinném kruhu a já budu ráda, když nám s tím pomůže někdo, kdo má nápad, vyladí to do detailu a bude to prostě dokonalé! Bude to krásný zážitek a vzpomínka pro celou rodinu,“ napsala.

Modelka prostě trvala na tom, že chce něco „extra“ a dala najevo, že si to může dovolit! „Takže pozor: protože chci uspořádat pro syna krásnou oslavu za pomoci nějakého profíka, který nám to celé krásně vymazlí, tak jsem snob?!  Prostě chci pro rodinu krásný den bez starostí, tak se z toho někteří zblázněte,“ dodala naštvaná Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková