Bára Strýcová prolomila mlčení: Proč se za zády Davida Krause líbala s jiným mužem?

Barbora Strýcová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. července 2018 14:40

Tenistka Barbora Strýcová byla přistižena při důvěrnostech s šéfredaktorem časopisu Elle Petrem Matějčkem. Všichni si mysleli, že nasadila parohy svému příteli – zpěvákovi Davidu Krausovi. Bára ale nakonec musela kápnout božskou a vysvětlit, jak to s jejich vztahem vlastně je!

Strýcová strávila s Matějíčkem několik nocí. Spekulovalo se tak, že podvádí svého partnera Davida. Jenže se ukázalo, že pravda je trošku jiná. Barbora ani David se k aférce tenistky nejprve nechtěli vyjádřit, mlčení nakonec prolomila právě „nevěrná“ Bára.

„Milí fanoušci, mám pro vás zprávu, která se netýká tenisu. Můj vztah s Davidem skončil. Není to záležitost několika hodin, ale měsíců. Nechtěla jsem veřejně řešit naše osobní problémy,“ prozradila svým příznivcům Barbora.

Uvedla také, že s Davidem prožila tři krásné roky a spoustu chvil, na které nikdy nezapomene. „Byli jsme každý úplně jiný, ale možná právě proto jsme se jeden do druhého zamilovali. Já sportovkyně, která musí mít ve všem pořádek a všechno má naplánované na minuty, on umělec, který mě učil, že je občas potřeba vydechnout a nestresovat se,“ komentovala vztah tenistka. Jenže pak přišly problémy. „Ale jako mnoho jiných vztahů i my jsme se bohužel dostali časem do problémů. Dlouho jsme se je snažili vyřešit, chvíli to vypadalo líp a chvíli zase hůř. Ale poslední dva měsíce už jsme spolu nežili. Naše problémy byly vždycky jen naše,“ vysvětluje, proč zprávu o rozchodu zveřejnila až teď. Přesto prý si svého bývalého partnera dál váží. „Davida i jeho práci stále respektuju, i v našich těžkých chvílích se choval vždy férově. Mám ho ráda a přeju mu všechno nejlepší. Stejně tak doufám, že on bude i dál fandit mně,“ přeje si Bára.

Témata: Strýcová Barbora Záhlavová David Kraus