Krásná Aneta Krejčíková na sebe něco práskla: Přišlo mi to směšné! Omlouvám se!

Aneta Krejčíková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. července 2018 9:52

Herečka a hvězda seriálu Ulice Aneta Krejčíková (27) čeká už za měsíc přírůstek do rodiny! Zřejmě i proto začala bilancovat a přehodnocovat to, co je pro ni v životě opravdu důležité!

Aneta, která je v osmém měsíci, na nějakou dobu úplně zmizela ze sociálních sítí. Poslední příspěvky na Instagramu zveřejnila v květnu, pak se najednou odmlčela. Teď prozradila, proč sociální sítě na nějakou dobu úplně „zazdila“.

„Strašně dlouho jsem sem nedala žádnej příspěvek. Přiznám se, že je to pro to, že mi teď nějakou dobu přišel Instagram směšnej, kór lidí, který fotí jen sami sebe,“ práskla herečka.

I proto si prý chtěla dát určitý odstup. „A teď si říkám, “kde vlastně beru právo cokoliv a kohokoliv soudit?” Takže se veřejně přiznávám a omlouvám za to, že občas pohrdám něčím, co mi přijde zbytečný a sebestředný, každej má právo na to rozhodnout se čím bude a jak. Promiňte,“ omluvila se nejen svým fanouškům nastávající maminka.

Přesto jsou podle ní na světě věci, kterými je potřeba se zabývat víc. „A ne, není to politická situace v ČR, ani naprosto nelogicky, nekoordinovaně rozkopaný silnice v Praze (btw BRAVO), dokonce ani jestli nějaká zpěvačka přibrala a proč… Žijeme na jedný planetě a jestli se o ní nebudeme starat, tak tu žít jednou nebudem. To je logický. Takže..“ varuje mladá herečka.

Témata: Aneta Krejčíková sociální sítě