Těhotná Maurerová hazarduje? Z nemocnice se vydala rovnou do Rakouska: Je jedno, kde zvracím!

Michaela Maurerová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. července 2018 17:10

Teprve nedávno herečka Míša Maurerová prozradila, že je očekává další přírůstek do rodiny! Jenže chvíli na to už skončila v nemocnici. I přesto jí ale nechybí optimismus – a jen co se dostala z nemocnice ven, vyrazila do Rakouska!

„Moc jsem se těšila, jak vám tu “pověsím” takovou tu romantickou fotku, jak se držím zasněně za pupík ve vlajících letních šatech, ale realita je fakt jiná,“ práskla Míša na sociálních sítích.

A jak to teď u ní doma vypadá? „Místa a rekvizity, s kterými teď trávím poslední skoro 4měsíce (záchod, umyvadlo, kýbl)nejsou tak fotogenické, abych vám je sem nějak často “šoupala,“ směje se herečka, která už má doma dvě dcery-dvojčata.

Míša si po rozvodu své soukromí hodně střeží. Těhotenství tajila několik měsíců A také není jasné, kdo je vlastně tatínkem jejího třetího dítěte. Prý se už ale na dalšího člena rodiny těší.

„Jinak se na miminko samozřejmě všichni čtyři děsně těšíme. A já osobně se teď teda nejvíc těším, až to “nejkrásnější období v životě ženy”( to musel vymyslet chlap) skončí a já si to miminko pořádně pomazlím a očuchám, protože být máma je pro mě prostě “nejvícnejlepšívěcvživotě” a taky zázrak,“ říká nastávající maminka.

Jen chvíli poté, co prozradila, že je těhotná, skončila Míša v nemocnici. „Vycucali jsme i s miminkem pár flašek infuzí a zítra už alou domů,“ žertovala o svých komplikacích herečka. A sotva ji doktoři propustili, už vyrazila na cesty!

„V nemocnici mě dali dohromady a vyrazili jsme do Rakouska. Koneckonců je jedno, kde zvracím... Já to Rakousko prostě miluju!“ básní nastávající maminka.

Témata: Michaela Maurerová děti