Podpásovka pro Krause! Bára Strýcová byla chycena s jiným!

David Kraus 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. července 2018 16:54

Bára Strýcová a David Kraus byli považováni za jeden z nejhezčích a nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Fotografové ale tenistku Strýcovou načapali v objetí jiného muže, s nímž se nejen políbila, ale dokonce u něj strávila noc.

Fotografie Strýcové s cizím mužem zveřejnil deník Blesk a Strýcová ani Kraus se k celé věci nechtějí vyjadřovat. Tvrdí, že to je jejich soukromí a vyříkají si to mezi sebou.

"Takhle vášnivou dvojici jsem dlouho neviděl. Pořád se líbali a dotýkali, on prakticky nesundal ruku z jejího zadečku," sdělil Blesku očitý svědek.

Za mužem prý přijela na pražské Malvazinky, kde si vyměňovali polibky. Poté odjela Strýcová ke kadeřníkovi následně se znovu vrátila k muži, se kterým strávila noc. Odcházela údajně až druhý den dopoledne.

Oním tajemným mužem ale má být šéfredaktor časopisu Elle Petr Matějček. "S Bárou se známe strašně krátce, pár týdnů,“ řekl deníku, podle kterého mezi nimi velmi jiskří.

Více se k tomu vyjadřovat nechtěl a odmítají to i oba partneři, který spolu podle dostupných informací stále bydlí.

Pár přitom tvoří už tři roky a sdílí jednu domácnost. V minulosti také zvažovali svatbu a děti. To ale asi nebude v dohledné době na pořadu dne, i kdyby jejich vztah celou krizi přestál.

Témata: Strýcová Barbora Záhlavová David Kraus