Jiří Kajínek je zase šťastný: Pochlubil se přírůstkem do rodiny!

Jiří Kajínek při rozhovoru pro stars24.cz 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. července 2018 10:12

Jiří Kajínek se pochlubil přírůstkem do rodiny! V dubnu jemu a jeho přítelkyni Magdě zemřel milovaný pejsek. Jenže jak se zdá, pár dlouho bez chlupatého mazlíčka nevydržel! A

Kajínek se pro propuštění z vězení společně se svou partnerkou Magdou staral o pejska. V rozhovoru pro Stars24 Kajínek popisoval, jak s ním chodí na procházky kolem brněnské přehrady, u které žije.

Brněnskou část Bystrc si nemohl vynachválit. „Je tu klid,“ svěřil se nám Kajínek. „Chodím tu venčit psa, večer je tu ticho, neslyšíte tu vůbec nic,“ popisoval.

Jenže v dubnu pejsek zemřel a Kajínek i jeho přítelkyně truchlili! Kajínek tehdy ztrátu čtyřnohého miláčka okomentoval slovy, že byli tři a nyní zůstali s paní doktorkou sami.

Jenže jak se zdá, bez pejska to nebylo ono a tak si Jirka a Magda pořídili dalšího labradora! „Máme nového krásného pejska. Je naprosto úžasný,“ rozplývá se Jiří.

„Je to zase labrador, přesněji labradoří slečna. Je krásná, čistotná a moc milá. Chce být stále s námi. Jezdí s námi v autě a projevuje se jako kavárenský typ,“ prozradil teď serveru Expres Kajínek.

Témata: Jiří Kajínek