Útok na Karla Gotta! Kvůli hrobu vypukla mela!

Karel Gott 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. července 2018 17:20

V Újezdu u Svatého Kříže na Plzeňsku se nachází malý hřbitov, kde leží rodiče slavného Karla Gotta. Podle místních tam ale několikanásobný slavík vůbec nejezdí!

"Hodně dlouho tady nebyl. O hrob se stará Oldova družka a sestřenice pana Gotta Hanka,“ řekl deníku Aha jeden z místních.

Kromě rodičů je na hřbitově pochován také dlouholetý přítel a řidič zpěváka Olda Havránek. S jeho rodinou je ale prý Gott stále v kontaktu a když bylo v červnu roční výročí od jeho úmrtí, přijela do Újezdu řada jeho kamarádů.

Mezi Gottem a Havránkem ale v posledních letech nepanovaly nejlepší vztahy. Jeho řidič pro něj přestal pracovat po mrtvici v roce 2014 a vztahy mezi nimi ochladly. Havránek prý těžce špatně nesl, že pro zpěváka nemůže pracovat, údajně kvůli jeho manželce.

"Od rána do večera byl připravený, kdykoliv jsem ho zavolal, tak přijel. Olda Havránek ale pro mě přestal pracovat z jasného důvodu: On už mě nemohl, vzhledem ke svému zdravotnímu stavu, vozit ty štreky, které jsme dělali," řekl deníku Gott.

"A najednou z toho vyplývá, že to byl chudák, který byl ode mě odříznutý. To není pravda! On byl u nás i poté skoro pořád. Jezdil do Prahy na prohlídky a vždy se zastavil a probrali jsme v klidu vše potřebné," brání se zpěvák.

Témata: Karel Gott