Klusova manželka se naštvala na Čechy: Připadá mi, že jsme sto let za opicemi!

Kojící Tamara rozvášnila internet 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2018 19:58

Manželka zpěváka Tomáše Kluse Tamara tvrdí, že česká společnost je v některých věcech doslova "jsme sto let za opicemi". Poukazuje například na to, že Češi dobrovolně podporují týrání zvířat v cirkusech. Právě to se podle ní musí změnit!

„Jsou prostě věci v naši společnosti, které mě nepřestanou iritovat... Připadá mi, že jsme sto let za opicema, když dobrovolně podporujeme týrání zvířat, a lžeme si do kapsy, když tvrdíme, že důvodem jsou naše děti, kterým máme pocit, že uděláme radost pohledem na medvěda na kole,“ naštvala se Tamara Klusová.

Místo chození do cirkusů by tak rodiče a jejich děti měly trávit čas jinak. „Radši jim pojďme číst pohádky, a berme je spíš do lesa, kde každé zvíře, které potkáme, zavnímáme jako vzácnost,“ apeluje na Čechy matka tří dětí.

Jsou prostě věci v naši společnosti, které mě nepřestanou iritovat... Připadá mi, že jsme sto let za opicema, když dobrovolně podporujeme týrání zvířat, a lžeme si do kapsy, když tvrdíme, že důvodem jsou naše děti, kterým máme pocit, že uděláme radost pohledem na medvěda na kole. Radši jim pojďme číst pohádky, a berme je spiš do lesa, kde každé zvíře, které potkáme, zavnímáme jako vzácnost. CHCI CIRKUSY BEZ ZVÍŘAT Pomožte i vy svým petičním podpisem nevinným bytostem, které často v nedůstojných podmínkách tupě vězníme za mřížemi a to jen pro pouhé světské potěšení. Jedeme v tom spolu a jen spolu dokážeme věci změnit. Přijď i ty od pondělí a kdykoli poté do Cocovanu na Střelecký Ostrov, stvrdit svým podpisem, že ti svoboda nevinných zvířat není lhostejná. www.cirkusybezzvirat.cz @svobodazvirat @cirkusybezzvirat @cocovan_on_the_road

Příspěvek sdílený Tamitadyje (@tamara_klusova), Čec 20, 2018 v 2:53 PDT

I proto žádá všechny, aby podepsali organizace Svoboda zvířat. „Pomožte i vy svým petičním podpisem nevinným bytostem, které často v nedůstojných podmínkách tupě vězníme za mřížemi a to jen pro pouhé světské potěšení. Jedeme v tom spolu a jen spolu dokážeme věci změnit,“ žádá Tamara Čechy.

Témata: Tamara Klusová cirkus Zvířata