Drama při úrazu Pilarové! Jak probíhala její záchrana?

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. července 2018 20:57

Zpěvačka Eva Pilarová se po náročné operaci zotavuje v nemocnici! Lékaři ji ale museli srovnat stehenní kost, kterou si nešťastně zlomila. Jak se to stalo?

Na zpěvaččinu nehodu upozornil jako první na facebooku Pivovar Ústí nad Orlicí - Hylváty, kde měl dnes proběhnout její koncert. Podle prvotních informací si měla zpěvačka přivodit náročnou zlomeninu, kvůli níž jí lékaři museli operovat.

V Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích se nakonec skutečně podrobila náročnému zákroku, při kterém jí lékaři museli narovnat nešťastně zlomenou stehenní kost. 

Pilarovou musela do nemocnice převést záchranná služba, kterou jí zavolal její manžel Jan Kolomazník. "Asi se jí zatočila hlava," vysvětlil Blesku, co se stalo.

Zpěvačka se podle něj nemohla postavit na nohy, a proto zavolal záchranku. Nyní ale má operaci zdárně za sebou a kromě toho, že se zotavuje, zřejmě plánuje brzký návrat na koncertní pódia.

Témata: Eva Pilarová