Krampol našel manželce práci! Neuvěříte jakou!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. července 2018 11:45

Manželka herce a baviče Jiřího Krampola Hana se těšila na to, že bude s manželem točit seriál Kameňákov. Z toho ale nakonec sešlo. Nyní si ale možná našla práci jinde.

Hana trpěla problémy s alkoholem a prášky, které dlouhodobě souvisí s tím, že tráví celé dny sama doma a má z toho deprese. Není proto divu, že chce za každou cenu vypadnout z domu a něco dělat!

A v hledání práce se jí pokouší pomoci i její muž! „Hanička potřebuje něco dělat, pár známých nám chtělo něco dohodit, ale bohužel, nakonec z toho nikdy nic pořádného nebylo,“ tvrdil dříve Krampol.

S Jirkou se proto Hana už dříve vydala na natáčení do Mělníka, jenže slíbená práce v komparzu pro ni nebyla. „Tak jsme s naší fenkou Žanetkou pozorovaly pana Vydru a další herce a aspoň byly venku na vzduchu,“ svěřila se zklamaná Krampolová deníku Aha!

Nyní se ale vše otočilo k lepšímu. Podle deníku se totiž stane zpěvačkou! „Moc si přeju, aby Hanička přišla díky práci na jiné myšlenky. Teď věřím, že se vše povede, protože vidím, že ji to baví,“ uvedl Krampol poté, co ji slyšel zpívat s country skupinou Sebranka na otevíračce pivovaru ve Vojanově dvoře.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol