Vdova po architektovi Kaplickém čeká dítě s politikem!

Eliška Kaplicky

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. července 2018 13:45 | Aktualizováno: 19. července 2018 23:38

To, o čem se spekulovalo už na jaře letošního roku, je pravda. Ačkoliv to tehdy vdova po slavném architektovi Janu Kaplickém Eliška popírala, má přítele. Je to politik a dokonce s ním čeká dítě.

Překvapením letošního březnové večera na udílení filmových cen Český lev byl nový pár. Vdova po architektovi Kaplickém, Eliška Kaplicky nepřišla sama. Po jejím boku se objevil sympatický muž a soudě podle jejich chování to vypadalo, že se k sobě mají.

"Doprovází mne přítel," sdělila tehdy médiím. Poté ale otočila a uvedla, že šlo pouze o doprovod a spolupracovníka, nikoliv milence. Jak se ale nyní ukazuje, možná to nebyla tak úplně pravda.

S oním mužem, slovenským politikem Jozefem Lucárem, totiž čeká miminko. "Co čekáme, víme, ale necháme si to zatím pro sebe. Jméno bude vybírat Johanka, která se na brášku nebo ségru moc těší," řekla magazínu Ona dnes.

Jelikož je prý v pátém měsíci těhotenství, na udílení cen už přišla jako nastávající maminka. S Lucárem se ale znají už tři roky, seznámili se na magistrátě, kde pracuje jako politický asistent. 

Plánuje také svatbu! "Zasnoubená už jsem a svatba bude, ale v jiném sledu, než jsem to měla poprvé. Těším se, že bychom měli svatbu na Slovensku," uvedla.

Témata: Eliška Kaplicky