Slováčkova milenka Gelemová přestřelila? Kvůli obrazu se na ni fanoušci naštvali!

Lucie Gelemová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. července 2018 9:52

Milenka hudebníka Felixe Slováčka (75) Lucie Gelemová (35) se opět postarala o rozruch. Malířka a výtvarnice se pochlubila portrétem, který vytvořila. Na tom by nebylo nic divného, kdyby na něm nebyl šéf komunistů Vojtěch Filip!

Gelemová už své obrazy vystavovala na několika vernisážích a pravidelně se svým dílem chlubí také na Instagramu. Teď zvěčnila i předsedu KSČM Vojtěcha Filipa. „Portrét na zakázku,“ napsala k němu Lucie.

Jenže její dílo se u mnohých jejích fanoušků s nadšením nesetkal. „Nic proti vám, ale malovat v dnešní době soudruha je opravdu strop,“ vytkla jí jedna z fanynek. „Byla by mi ostuda soudruha nejen namalovat, ale ještě se s ním chlubit!! Dacan jeden komunistickej!!!“ dodala.

Další její sice kritizoval to, co malovala, obraz jako celek ale ocenil. „Malba se fakt povedla jen Škoda toho námětu.. ale krásná práce,“ vzkázal Lucii další její příznivec.

Gelemová tak po fotce, na které klečí Felixi Slováčkovi u nohou jako by byl bůh, opět postarala o pořádný rozruch!

Nutno podotknout, že Filip není zdaleka první politik, kterého Gelemová namalovala. Na svém kontě už má například portréty bývalého prezidenta Václava Klause, nebo předsedu Senátu Milana Štěcha (ČSSD).

Témata: Lucie Gelemová Felix Slováček