Mikolas Josef promluvil o šílených fanynkách: Na jednu musel zavolat psychologa!

Mikolas Josef 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. července 2018 16:19

Zpěvák Mikolas Josef (22) se po soutěži Eurovize stal celebritou, jeho písně si na YouTube přehrály miliony lidí a na Instagramu má víc než 430 tisíc sledujících. Sláva ale má i stinnou stránku! A právě to nedávno zpěvák, který reprezentoval Českou republiku, pocítil na vlastní kůži!

Mikolas přiznává, že ho zájem fanoušků těší. „Je milé, když mi napíšou. Třeba pošlou společnou fotku, že jsme se fotili na setkáních, která s nimi dělám po celé Evropě,“ pochvaluje si.

Jenže se prý najdou i tací, kteří to berou moc vážně a překračují všechny meze! „Jsou případy, a je jich víc, kdy mi mladé dívky vypisují, že pokud se s nimi nespojím nebo s nimi nezačnu chodit, tak si něco udělají!“ prozradil mladý zpěvák.

Něco takového prý nečekal a hodně ho to zaskočilo. A nepíší mu rozhodně jen fanynky z Česka! „Jedna slečna ze Skandinávie mi denně posílá několik zpráv plných vydírání. Nezbylo mi tedy nic jiného než se v její zemi spojit s odborníkem a situaci řešit. Psycholog s ní už pracuje. Bohužel to není ojedinělý případ,“ uvedl Mikolas pro Blesk.

Ani kvůli těmto zkušenostem ale zpěvák na setkání se svými příznivci nezanevřel.„Moc si svých fanoušků vážím, proto kdykoliv se objevím v nějaké zemi, vyhrazuji si čas na setkání s nimi. V tom budu i nadále pokračovat, ale neodpustil bych si, kdyby se stalo někde neštěstí,“ dodal.

Mikolas na Eurovision Song Contest 2018 reprezentoval Českou republiku a umístil se na šestém místě, čímž dosáhl historicky nejvyššího umístění naší země v této soutěži. Počátkem dubna 2018 v německém Mnichově podepsal globální kontrakt s hudebním vydavatelstvím RCA Records, jednou z dceřiných společností Sony Music.

Témata: Mikolas Josef