Celebrity si utahují z politiků: I já opisuju, ale diplomku nemám, práskla na sebe krásná Eva Decastelo!

Eva Decastelo 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. července 2018 11:58

Vláda přišla o dalšího člena – opět kvůli údajnému opisování ve vysokoškolské práci. Českým celebritám jsou tyto podvody dnes již bývalých ministrů pro smích! Někteří se dokonce svěřili, že sami něco opsali!

Kauzu opsaných diplomek okomentovala i řada veřejně známých osobností.

„Ve své diplomové práci Natáčení filmů na základní škole jako prostředek prevence rizikového chování jsem nemohl nic opsat, neboť o tom nikdo jiný nic nenapsal. To by mohlo stačit na prezidenta, ne?" poznamenal kantor a písničkář Quido Czerny alias Quido MC. 

Naopak známá moderátorka se přiznala, že taky opisuje! „Jen jsem vám chtěla říct, že já žádnou diplomku nemám. Ale většina fórů, které používám při moderování, jsou odněkud opsané. Většinou od pana Donutila a tak. Tak kdyby něco, tak nic!“ práskla na sebe moderátorka Eva Decastelo.

A další osobnost zaujala i slova premiéra Andreje Babiše, který by uvítal kontrolu prací ve větším rozsahu. „Babiš navrhl zkontrolovat diplomky všech poslanců. U poslanců SPD to bude problém, neboť po dokončení “devítiletky” se diplomka nepíše,“ směje se známý youtuber Mike Pán.

Témata: Mike Je Pán Eva Decastelo Quido MC