Hvězda Ulice se svěřila: Za léčbu v Německu zaplatí majlant! A nakoupila si bylinky za 10 tisíc!

Anna Kadeřávková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. července 2018 20:21

Herečka Anna Kadeřávková se nedávno svěřila, že ji už od dětství trápí zákeřná choroba! V sedmi letech ji kouslo klíště. Nemoc se u ní znovu projevila po třinácti letech. A protože čeští lékaři si nevěděli s léčbou rady, musela se mladá herečka obrátit na německé experty! A ti rozhodně nejsou levní!

Čeští lékaři Kadeřávkovou léčili antibiotiky, jenže zákeřná lymská borelióza nezmizela. Dívka, která se proslavila rolí Roziny v seriálu Ulice, se ale nevzdala a obrátila se na lékaře v zahraničí.

„Když jsem byla u nás u doktora, tak mi řekl, že pro ně jsem už vyléčená. Dali mi antibiotika, měla bych být zdravá... Ale nejsem!“ postěžovala si pro deník Aha! herečka. Léčba na soukromé klinice v Německu ale rozhodně není zadarmo – a pojišťovna ji samozřejmě nehradí.

Kolik za ni bude platit, sice ještě neví, ale je jí jasné, že se pořádně prohne! Zatím za sebou má jen krevní testy. „Ty vyšly na tisíc eur. Za konzultace s lékařem, které trvaly okolo hodiny a půl, jsem platila tři sta padesát eur. A pak jsem si za deset tisíc korun kupovala podpůrné bylinkové prostředky na šest týdnů,“ prozradila Kadeřávková.

Už před pár dny Anička prozradila, že denně musí polykat 17 pilulek. „Kolik bude stát samotná léčba, na kterou nastoupím v srpnu, vůbec nevím. Známý tam byl a vyšlo ho to celkově na čtvrt milionu! Ty částky se hodně liší. Já tam třeba jedu na tři týdny, protože mi to budou zavádět kapačkou. Ale i samotná klinika mi nabízela, že se můžu léčit z domova tabletami. A to už je částka mnohem nižší, protože neplatíte služby kliniky navíc,“ popsala herečka.

V tuto chvíli je tak vděčná za to, že si mohla v téměř nekonečném seriálu zahrát. „Díky Ulici a práci, jakou dělám, si to můžu dovolit. Zaplať pánbůh za to!“ dodala Kadeřávková.

O své léčbě Anička své fanoušky také informuje na sociálních sítích. „Momentka z mojí druhý návštěvy BCA Clinic v Německu před týdnem. Hustý, jak strašně moc udělá váš osobní postoj k daný věci nebo události. Ten den jsem se totiž dozvěděla diagnózu, která není úplně dobrá. Ale mohla bejt i horší, žejo. Tak to tak pojďme brát. Je mi totiž faaaaajn!“ komentovala návštěvu německé kliniky mladá herečka, která dál zůstává optimistkou.

Témata: Anna Kadeřávková