Andrea Růžičková vzala syna poprvé k moři. Do Česka posílá vtipné vzkazy!

Andrea Růžičková (dříve Kerestešová) 7

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

17. července 2018 20:21

Herečka Andrea Růžičková (33) je se svým manželem Mikolášem Růžičkou (39) a synem Tobiášem poprvé u moře.

Je to 11 měsíců co Andrea Růžičková přivedla na svět syna Tobiáše. Letos tak poprvé letěli jako celá rodina na dovolenou k moři. Vybrali si krásný řecký ostrov Thasos.

Tak a ode dneška nevařím, neuklízím, skoro nemluvím, spím vždy, když spí Tobiáš, chodím pomalým krokem, jen tak koukám, kojím a máčím tělo ve slaný vodě. Amen, připsala Andrea k fotografii.

"První postřehy dovolené s dítětem: nesmírně oceňuji dokonalou kuchyni, není totiž nic horšího než hladová žena! . Skvělý tip jsme dostali na malý nafukovací bazének, je to super věc, rychle se nafoukne i sbalí, krásně a v bezpečí si tam děcko vyhraje. Klobouk a slunečník nutnost samozřejmě. Má to tu i "mouchy", jedna taková mě dnes probudila (jsou rychlejší než ty naše, Mikoláš Růžička je neumí dohnat) a chvílemi tu otravují vosy. Dnes mě jedna píchla (vlastně jsem si na ni sedla) vzhledem k tomu, že naposledy mě po štípnutí vezla záchranka, polil mě studený pot ... díky Bohu řecké vosy nemají vražedné sklony ... hm no a víno, tu mají fakt fajnové", komentovala první emoce ze společné dovolené Andrea.

Témata: Andrea Růžičková (dříve Kerestešová)