Moderátor Jančařík přišel o ledviny a nechodí. Co bude dělat teď? Tohle byste nečekali!

Michal Jančařík

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2018 15:59

Moderátor Michal Jančařík nedávno oslavil 42. narozeniny a za svůj život si toho přetrpěl více, než mnozí jiní. Nejen, že skončil na vozíku ochrnutý, navíc ale přišel o obě ledviny. Co chce dělat nyní? Ze všeho nejvíc se vrátit do práce!

Moderátor trpí celý život polycystickou poruchou ledvin. Orgány se kvůli cystám zvětšily, deformovaly se a selhávaly. Předloni v létě mu jedna ledvina praskla a moderátora zachránila až transplantace. Jenže při té ochrnul na spodní část těla.

V červnu letošního roku přišel i o druhou ledvinu. A Ačkoliv by na jeho místě mnoho lidí nad svým životem už lámalo hůl, Michal se zachoval přesně naopak. A těší se zpět do práce.

"Takhle dlouho jsem spojený s Novou! Od roku 2000. V srpnu znovu začnu. Kdy a kde mě na obrazovce najdete? Nechte se překvapit,“ svěřil se serveru Super moderátor.

Jeho návrat potvrdila i sama televize. "Na spolupráci s Michalem Jančaříkem se opět moc těšíme a jakmile se bude cítit dobře, jsme ihned připraveni mu umožnit moderování poledních Televizních novin," tvrdí PR manažer Novy Martin Šnýdr.

Témata: Michal Jančařík