Vyznání Václava Vydry: Nebýt kamaráda, možná bych se s Janou nikdy nedal dohromady!

Vydra, Václav 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. července 2018 15:50

Herec Václav Vydra (62) prozradil, že nebýt jeho kolegy a blízkého kamaráda Viktora Preisse (71) možná by si nevzal svou současnou manželku Janu Bouškovou (64)! Právě k Preissovi si totiž Václav chodil pro rady týkající se osobního života!

Vydra pro Sedmičku zavzpomínal, jak před lety jel do domu Viktora a Jany Preissových, aby se s nimi poradil v těžkých chvílích svého života. „Já jsem se rozhodl, že se rozvedu s Danou Homolovou a že uteču za Janou Bouškovou," vypráví Vydra.

„Jel jsem k vám, protože jsem to potřeboval někomu sdělit,“ řekl vydra přímo Preissovi. O jeho problému věděl jen jeden další člověk – Španěl Artemio, druhý manžel Vydrovy maminky Dany Medřické. Tomu se svěřil v dopise. Zároveň ale se chtěl ale svěřit někomu, kdo byl blíže.

Václav přiznal, že k Viktorovi cítil blízkost a doufal, že ho pochopí. A to se také stalo, kamarád prý Václavovo rozhodnutí tehdy posvětil. „Nevymlouval mi to. Vyslechl mě a popřál mi hodně štěstí," dodal Václav.

A možná i díky tomu se Vaškovi a Janě daří dodnes, pár tvoří už 35 let. Svatbu si ale odbyli až v roce 2006. Manželé spolu navíc také pracují, už osm let namlouvají Prostřeno!

Témata: Václav Vydra Viktor Preiss Jana Boušková