Gabriela z Love Islandu se proměnila v mořskou pannu: S přítelem nafotili odvážné fotografie

Gabriela Gášpárová 5

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

28. července 2023 17:49

Brunetka z reality show Love Island Gabriela Gášpárová si jedno koupání v bazéně pořádně užila. Odhodila svršek a se svým přítelem Petrem Havránkem nafotila lechtivé, ale zároveň elegantní fotografie.

Gabriela Gášpárová a Petr Havránek se do sebe zakoukali právě v již zmiňované reality show. Od té doby tvoří šťastně zamilovaný pár, kterému ze začátku jejich lásku fanouškové moc nevěřili. Avšak po mnoha zamilovaných fotografiích není o čem pochybovat. 

Čím teď Gabriela potěšila svoje sledující je jeden z posledních příspěvků, ve kterém se nechala zvěčnit v bazénu, kde je nahoře bez. Fotografie nefotil nikdo jiný než její přítel Petr, který je i její osobní fotograf. „Mermaid mood (Mořská panna)," napsala Gabriela do popisku pod příspěvek na jejím Instagramu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐆𝐚𝐬𝐩𝐚𝐫𝐨𝐯𝐚 (@gabrielagasparova_official)

Od sledujících dostala velmi pozitivní komentáře. „Kdyby se krása měla jmenovat, jmenovala by se Gabriela," napsala jedna fanynka. „Tomu říkám opravdu krásná ženská," přidala se další. „Oni dva k sobě prostě patří. Jste oba dva skvělý," napsala další sledující komentář na adresu samotnému páru.

"Fotili jsme ještě na Santorini v bazénu. Bylo to spontánní, Péťa vzal do ruky foťák a vznikly tyhle fotky. Je to profík," prozradila Gášpárová v rozhovoru pro Extra.cz.

Témata: Gabriela Gášpárová