Eva Burešová své narozeniny slaví v New Yorku: Ukázala i odvážnější outfity

Eva Burešová (herečka) 3

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

28. července 2023 13:17

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (30 let) momentálně pobývá v New Yorku, kam společně s partnerem Přemkem Forejtem (36 let) vyrazili oslavit její 30. narozeniny. O svých zážitcích dává průběžně vědět svým fanouškům skrze sociální sítě a vždy je potěší i nějakou tou fotkou.

Eva Burešová slavila před pár dny své 30. narozeniny a jako oslavu si se svým partnerem kuchařem Přemkem Forejtem vyrazila na dovolenou do New Yorku. Každý den přidá fotku spojenou se zážitky toho dne a své fanoušky vždy potěší převážně svými outfity. 

„Ahoj. Zdravím vás z NY. Děkuji vám za krásná přání k narozeninám. Je mi 30. Jsem zdravá. Krásná. Boží. Alespoň tak se teď díky všemu kolem cítím. Doufám, že vám je všem moc hezky a cítíte se stejně. Obědy tu mají dobré. Všechno poctivě jím a někdy si i přidám. Jsou tu na mě hodní," napsala Eva Burešová pozdrav z prvních dnů. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

Každý den přidá fotku z jiného místa a vždy má na sobě něco jiného. Jeden den měla na sobě více odvážnější outfit, který lehce odkrýval její ňadra. 

Avšak od svých fanoušků dostala zpěvačka převážně vzkazy k příjemnému pobytu na dovolené a ať se jim co nejdříve vrátí. 

Ameriku si Burešová zatím pořádně vychutnává a popsala to i v dalším vzkazu pro své fanoušky: „Vše je stále krásné ! Včera trochu zapršelo, ale my se schovali a kochali. Pak jsme byli v úžasné restauraci a taky v hračkářství, které ještě více probudilo moje vnitřní dítě. Byli jsme i v katedrále Sv.Patricka, která je nádherná, ale vypadá to tam trochu jako kancelář než jako svaté místo. Nevadí. Zážitek."

„Potkali jsme spoustu úžasných a milých lidí. Všichni se usmívají a několikrát za den mi cizí lidé pochválí outfit. Většinou mám odhalené bříško nebo zadek a dokonce mi jednou byla vidět i prsa a zbláznilo se z toho jen pár z vás na instagramu. Protože ostatní žijí v roce 2023 a venku z jeskyně," vyjádřila se umělkyně ke svých outfitům, a také jak je vnímá okolí. 

Témata: Eva Burešová (herečka)