Hanychová promluvila o mateřství: Plánuje se Soukupem další dítě?

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. července 2023 11:48

Modelka Agáta Hanychová už další děti zřejmě neplánuje. Tvrdí, že od dětí vždy brzo utíkala, teď to ale u společného potomka s Jaromírem Soukupem cítí jinak.

"Teď jsem úplně všechno přehodnotila, protože Róza je zřejmě moje poslední dítě a já jsem vždycky od dětí hodně brzo utíkala. To teď nechci. Asi je to i mým věkem, ale chci si to užít. Nemám teď žádné ambice vůbec na nic," řekla Sedmičce Agáta.

I Soukup tvrdí, že není workoholik, protože práci vlastně moc rád nemá. "Ale musím pracovat, protože letošní rok je opravdu hodně náročnej. Televize má letní schéma, které je víceméně beze mě, protože neobsahuje politiku. Politika jednak lidi v létě nebaví a jednak se v ní přes prázdniny nic neděje. Já jsem si nechal jen jeden pořad, a to Kvíz," řekl.

Jejich život ale neovlivňuje jen práce, nýbrž i společný potomek, který jim například mění plány při dovolených. "Samozřejmě že loni jsme jen leželi na pláži, opalovali se a neřešili spoustu věcí, což je teď s malým dítětem jinak. Ale Míra je skvělej, že hlídá, takže můžu jít třeba s Kryšpínem na pláž. Vycházíme si vstříc, jak jen to jde," míní Agáta.

Témata: Agáta Hanychová Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)