Dagmar Havlová všem vyrazila dech. Zveřejnila neupravenou fotografii

Dagmar Havlová 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. července 2023 14:18

Filtry a další různé úpravy fotografií se staly téměř nedílnou součástí všech lidí aktivních na Instagramu, osobností nevyjímaje. Dagmar Havlová ale nyní všechny překvapila!

Havlová totiž zveřejnila úplně obyčejnou fotografii. Na tom by nebylo nic divného, ale v dnešní době najít ženu, která se vyfotí nenalíčená a bez postprodukčních úprav, to už je téměř vzácnost.

Pochopitelně na to herečka nezapomněla upozornit. "A jedna samospouští, nenamalovaná a bez filtru, protože bylo krásné světlo, zvané “Americká noc”. Ano, a lesk. Ten mám vždycky, na rozdíl od make upu," napsala.

její příspěvek řada celebrit náležitě ocenila. Pochválil ji například Eva Holubová, Tereza Brodská, Bára Basiková, Halina Pawlowská, Václav Noid Bárta a řada dalších.

I u veřejnosti se fotografie setkala s úspěchem. "Kdybych Vás nefotil a neviděl naživo nevěřil bych tomu, ale je to tak ano vážení. Paní Dášenka fakt tak vypadá, kašlete na nějaké filtry, nejsou potřeba. Dalších 1000 žen by takhle chtělo vypadat," napsal například fotograf Michal Skramuský.

Témata: Dagmar Havlová