Rok se s rokem sešel: Natálie Jirásková s Adamem Mišíkem zapózovali na stejném místě

Natálie Jirásková 2

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

27. července 2023 13:57

Natálie Jirásková (18), dcera Ivy Kubelkové, spolu se svým přítelem Adamem Mišíkem navštívila místo, kde si udělali jednu ze svých prvních zamilovaných fotek.

Rodina Ivy Kubelkové tráví momentálně čas na dovolené v Řecku, kde to mají moc rádi. Její dcera Natálka s sebou vzala i svého přítele, zpěváka Adama Mišíka, se kterým právě tady před rokem zveřejnila vůbec prví společnou fotografii. 

Rok se s rokem sešel a pár se nechal vyfotit na úplně stejném místě jako před rokem. Nechali se zvěčnit na vyhlídce, odkud jsou vidět hory, vesničky, moře a celou atmosféru podtrhává západ slunce. Zkrátka dokonalé místo na romantickou momentku.

„Jakmile přejdeš na červenou, už se nevrátíš," napsala do popisku Natálka. Jejich sledující jim poslali jen pozitivní vzkazy: „Krásný pár," napsala jedna ze sledujících. „Moc vám to spolu sluší, hlavně že jste šťastní," dodala další.

Adam Mišík do komentářů ještě napsal: „Příští rok jedeme na Island lásko." Na to reagovala Radka Třeštíková, která napsala: „Popsal momentální situaci turista v Řecku." 

Ať už pojedou příští rok kamkoliv, letošní dovolenou si zatím velmi užívají a aktuální situace s požáry v Řecku je momentálně nějak neohrožuje. 

Témata: Natálie Jirásková