Agáta Hanychová dává svého pejska do psího hotelu: „Má se jako v ráji"

Agáta Hanychová

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

25. července 2023 16:43

Agáta Hanychová (38) prožívá radostné chvíle se svými dětmi a partnerem Jaromírem Soukupem (54) v španělské Marbelle, avšak fenku Bonnie nechala v Čechách. Doma, nebo u sousedů ji ale rozhodně nenechala. Tak jako sobě i své fence dopřává luxusu.

Agáta Hanychová často v poslední době lítá s rodinou do Marbelly a její fanoušci se ptali, kde nechává svoji fenku Bonnie, a tak jim odpověděla v jednom celém příspěvku. 

„Spoustu dotazů mi chodí na Bonnie. Jak se má a kde je když jsme my ve Španělsku. Tak tady je odpověď, je vlastně taky na dovolené.V psím resortu v Horním Bezděkově, kde se má jako v ráji. Nikdy jsem neviděla, že by se o pejsky někde starali s takovou láskou, dali tolik péče a všechen svůj čas. Paní majitelka z malého zámečku vybudovala resort a spa pro pejsky a celým svým srdcem tím žije," sdělila svým fanouškům na Instagramu. 

"Když jsem tam přijela s Bonnie, tak jsem si říkala, že tam bych chtěla, aby někdo poslal na dovolenou mě. Neuvěřitelný. Bonnie je tam šťastná, denně dostávám videa a fotky. Vím, že je o ni dobře postaráno," prozradila influencerka v rozhovoru pro Super.cz.

Témata: Agáta Hanychová