Yvetta Kornová a další utajená svatba: Magnusek popsal veselku!

Yvetta Kornová v převleku pro roli v seriálu Společně sami.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. července 2023 13:43

S tajnými svatbami se v závěrečné červencové dekádě roztrhl pytel. Provdala se totiž také Yvetta Kornová, mladší sestra zpěváka Jiřího Korna. Kdo to médiím vyzradil?

O svatbě informovala televizní stanice CNN Prima News, jejímž důvěrníkem byl Tomáš Magnusek. Filmař už někdejší herecké hvězdě zásadně pomohl v minulosti, teď ji měl možnost oddat.

Režisér připomněl, že se s Yvettou zná delší dobu. "V době, kdy jí nikdo nedal šanci, nabídl jsem jí práci ve svém hereckém muzeu a následně ji obsadil i před kameru. Pro jejich velký den jsem si připravil speciální řeč. Snad se jim líbila," svěřil se. 

Magnusek označil příběh lásky novomanželů za úžasný. "Josef si Yvettu v podstatě vysnil. Před téměř třiceti lety, když byl ženatý, byl do ní platonicky zamilovaný a řekl jí, že si ji jednou stejně vezme. Yvetta mu tehdy odpověděla, že je ošklivej a že k tomu nikdy nedojde. Pro Josefa je to splněný sen," dodal.

Veselek bylo o uplynulém víkendu "až až". Za svého trenéra se provdala tenistka Petra Kvitová, do chomoutu vlezly také herečky Sára Affašová a Lenka Krobotová. 

Témata: Yvetta Kornová Tomáš Magnusek (režisér)