Iva Kubelková nabírá síly u moře: S dcerou Natálií se pochlubili postavami

Kubelková, Iva 5

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

25. července 2023 13:30

Moderátorka a modelka Iva Kubelková (46) tráví konec července na dovolených, kde dobíjí baterky. Poslední dny se snaží pořádně užít, protože Ivě za pár dní začnou pravidelné tréninky na taneční soutěž StarDance.

Iva Kubelková trávila poslední dny na dovolené na Mallorce, kam vzala i rodinu. Na sociálních sítích se svým fanouškům pochlubila již pár fotkami a nebyla by to správná modelka, kdyby neukázala svoji postavu, na kterou může být právem hrdá. 

Se svojí dcerou Natálií vyfotily plavkové fotky na úplně stejném místě. Natálie se již v modelingovém a reklamním světě pohybuje, a je jasné že geny pochytila od své maminky. 

„Mallorca je opravdu krásná," napsala Iva do popisku k fotografii s výhledem na zátoku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Iva Kubelkova (@ivakubelkova)

Moderátorka nabírá síly, protože za pár dní jí začnou pravidelné tréninky na taneční soutěž StarDance. Proto pár dnů po návratu z Mallorcy vycestovala ještě do Řecka, kde se před rokem dozvěděla o účínkování v letošní řadě soutěže. 

„Přesně před rokem mi do Řecka na dovolenou zavolali jestli nechci jít do StarDance a mně to tenkrát, jak jsem byla odpočatá, přišlo jako dobrý nápad," svěřila se Kubelková svým sledujícím.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Iva Kubelkova (@ivakubelkova)

Za 6 dní mě čeká první trénink s Martinem Prágrem a pořád mi to přijde jako dobrý nápad, jsem totiž znovu na dovče v Řecku. Uvidíme co budu říkat za měsíc," dodala. 

Témata: Kubelková, Iva Natálie Jirásková