Andrea Verešová dělá svým fanouškům radost: Na dovolené předvádí mnoho odvážnějších modelů

Andrea Verešová 4

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

24. července 2023 12:05

Modelka Andrea Verešová (43) si užívá čas volna a relaxu u moře v Řecku. Nebyla by to správná modelka, kdyby si s sebou nevzala více modelů šatů, ale hlavně bikin. Na Instagramu se pochlubila již velmi zajímavými kousky.

V Řecku je u moře živo a do města to chce v takové lokalitě přijít s něčím zajímavým, navíc když se tam koná i festival. Modelka zvolila westernový outfit, který byl spíše s minimem oblečení. Outfit tvořil kovbojský klobouk, boty, třásňová sukně a bikiny. „Připravena na slavnost," napsala pod zmíněnou fotku.

Svým fanouškům tak udělala velikou radost a tímhle příspěvkem to teprve začalo. V dalším příspěvku se pochlubila fotkou v síťovaných šatech, které sloužily znovu spíše pro efekt a hlavní část jejího outfitu tvořily bikiny s  černým elegantním kloboukem. K příspěvku napsala „Život je krátký. Užívejte si každou minut." 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial)

U posledního bikinového příspěvku se více rozepsala: „Vždy, když dávám fotku v plavkách, napadne mě, jestli nejsem zase moc svlečená a kolik lidí opět pobouří můj zadek a postava (kolik zase potěší). Samozřejmě, že mi můj zdravý rozum okamžitě promítne všechna ta koupaliště a pláže plné polonahých těl všech možných velikostí, méně či více dokonalých tvarů, odvážných modelů a barevných kreací a uklidní mé obavy ze zbytečně nevhodného exibicionismu," sdělila své myšlenky Verešová.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial)

„Moji milí, je léto. Přesně a hlavně kvůli tomu vystrkujte co chcete a na koho chcete. Na všechny ty puritány, kteří mají problém s tím kdy, ze kterého úhlu, kde a u koho se to podle nich hodí, se vyprdněte. Užívejte, neřešte, nesrovnávejte, milujte dokonalé i nedokonalé, protože jak dobře víme, všechny tyto nálepky jsou stejně relativní,” dodala. 

Tento text si modelka půjčila od zpěvačky Dary Rollins, kterou má moc ráda a sama ji obdivuje. 

Od fanoušků dostala mnoho povzbudivých vzkazů a zpráv do komentářů. „Vy krásná okouzlující dáma s velkým D a puritáni šup čelem vzad," napsala jedna ze sledujících. „Pohled na Vás vždy potěší," napsal další. 

Témata: Andrea Verešová