SVATBU utajili také známí herci: Sára Affašová a Martin Donutil si řekli ANO!

Sára Affašová a Martin Donutil jsou zasnoubeni. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. července 2023 11:00

Ze svatbami se o tomto červencovém víkendu roztrhl pytel. Kromě tenistky Petry Kvitové a herečky Lenky Krobotové se měla provdat také Sára Affašová za hereckého kolegu Martina Donutila.

O další veselce informoval server extra.cz s tím, že ji na sociální síti propálila kamarádka nevěsty Beáta Kaňoková. "Vdala se nám... Láska naše. Buďte nejšťastnější," popřála novomanželům.

O zásnubách Affašové a Donutila, které proběhly v listopadu na Times Square v americkém New Yorku, jsme vás informovali letos v lednu. Pár se i díky nim alespoň částečně vyrovnal s úmrtím syna, který se na podzim narodil bez dušičky, jak tehdy uvedla herečka.

Že je svatba za rohem, bylo jasné počátkem července, kdy se Affašová podělila o zážitky z úžasné rozlučky se svobodu. Všechno prý bylo připravené do posledního detailu.

"Před spaním jsem si otevřela první obálku, abych věděla, kde odstartuju ráno, a pak následovala krásná dobrodružná bojovka, než jsem je našla a nasedla k nim na loď. Nejlepší rozlučka, na který jsem kdy byla! A nemůžu pořád uvěřit, že tohle někdo dokázal dát dohromady kvůli mně," svěřila se na instagramu. 

Témata: Sára Affašová Martin Donutil