Eva Burešová slaví "30": Letos se jí povedla velká a dobrá věc!

Eva Burešová a Přemek Forejt. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. července 2023 15:40

Z Evy Burešové se právě dnes stává třicátnice. Děje se tak v momentě, kdy už má splněnou spoustu životních snů. Není to tak dávno, co na sociální síti prozradila, že se jí letos v rámci turné podařila velká a především dobrá věc.

Burešová se před dvěma týdny vrátila k prvnímu a na nějakou dobu poslednímu turné, které skončilo před pár měsíci. "Když jsme tour připravovali, věděla jsem, že musím vymyslet, jak skrz ni pomoct někomu, kdo to potřebuje," uvedla fanoušky do situace.

Hvězda seriálů připomněla, že je to pro ni běžná věc. "Prostě když něco můžu dělat a dá se tím ještě pomoct dalším, teprve pak to má tu největší cenu. A tak jsem pořád přemýšlela, jak to udělat, až mi to jednoho dne došlo," vysvětlila. Výtěžek z prodeje šel na dobrou věc.

"10 zastávek, 10 příběhů. Děti, dospělí, nadace. Některé jsem měla čest poznat na zastávkách osobně a už když jsme se blížili k poslední zastávce, věděla jsem, že to nemůže být jen část z prodeje, ale naprosto vše," svěřila se herečka a zpěvačka.

V Praze se pak dozvěděla, že získala milion korun. "To vše se rozdělilo mezi 10 příběhů a já vám už teď můžu říct, že všechny peníze jsou tam, kde mají být. Děkuji vám a děkuji tomu nahoře, že tohle dělat můžu," dodala Burešová. 

Témata: Eva Burešová