Dáda Patrasová a její bouračka: Soud rozhodl o vině! Ve hře je několik trestů

Felix Slováček křtil album. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. července 2023 9:19

Špatná zpráva uprostřed léta! Soud v těchto dnech rozhodl o vině Dády Patrasové v případu loňské bouračky. Ve hře je teď několik možných trestů, včetně nejhoršího scénáře pro známou herečku.

Před prázdninami se Patrasová dozvěděla, že čelí obžalobě v případu loňské dopravní nehody, kdy 23. května 2022 havarovala nedaleko svého domu. Nehoda se obešla bez zranění, ale také bez dechové zkoušky, které se tehdy slavná řidička odmítla podrobit.

Známá herečka trvala na své nevině a vzkazovala, že je připravena se bránit u soudu. Ten nyní rozhodl o vině a po prozkoumání spisu vydal trestní příkaz, informoval server TN.cz.

Ve hře jsou teď čtyři možné tresty: veřejně prospěšné práce, peněžitý trest, zákaz řízení a podmíněný trest. Za určitých okolností by však mohla skončit i ve vězení.

Konkrétně v případě, že by proběhl soud, u kterého by chtěla prokazovat svou nevinu. Aktuálně běží osmidenní lhůta, v jejímž průběhu je možné podat odpor a zařídit nařízení soudního jednání. Jinak nabude rozsudek právní moci. 

Témata: Dagmar Patrasová soudy