Natálie Kočendová se rozešla: Po roce opustila Davida z Love Islandu

Natálie Kočendová

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

21. července 2023 11:41

Natálie Kočendová, krásná Miss a držitelka titulu Top Model of the World, se seznámila s Davidem Vitáskem díky reality show Love Island, avšak již nejsou pár. Spekulace o tom, že jejich vztah už delší dobu není tak růžový, se šířily, ale zatím se snažili držet pohromadě a nedávali to světu najevo.

Pár se dal dohromady díky reality show Love Island a vydržel spolu i po skončení celé show, ale po roce zamilovaný příběh končí.

O této novince informovala své fanoušky na Instagramu sama Kočendová. „Tohle byl nejlepší zážitek v mém životě. Z ostrova jsem odlétala s láskou ale skoro po roce jsem si uvědomila, že každý máme úplně jiný pohled na život," sdělila v první části svého vyjádření modelka. 

„Děkuji za krásné i špatné společné chvíle, posunulo mě to jako člověka zase o kousek dál. Teď už vím, co chci a také vím, že pokud má člověk nějaké nároky a hranice, tak by s nimi neměl pohnout. Žij krásný a šťastný život, takový, jaký si přeješ," dodala. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Natálie Kočendová (@natalie_kocendova)

V komentářích fanoušci vyjádřili podporu spíše Natálii a většina se shodla, že se k sobě nehodili. „Konečně, omlouvám se, ale nehodil se k tobě. Působili jste na mě spíše jako sourozenci, chce to pořádného chlapa. Přeju, ať najdeš to, co hledáš," napsala jedna fanynka.

Témata: Natálie Kočendová