Linda Bartošová: PRVNÍ FOTKY ze svatby s fotbalistou a rapperem!

Linda Bartošová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. července 2023 9:17

Linda Bartošová už ohledně svatby nedělá žádné tajnosti. Na sociální síti ve čtvrtek přiznala, kdy veselka proběhla. Zveřejnila také černobílé fotografie z obřadu. Fanoušci tak mohou posoudit, jak moc jí to slušelo.

O svatbě sympatické novinářky jsme vás informovali v pondělí, kdy už nebyla žádným tajemstvím. Ve čtvrtek slavná novomanželka prozradila, že před oltářem stanula v sobotu 15. července.

"Den, kdy jsme se přijali ze svobodné vůle a z lásky. Jsme svoji a zároveň sví. Miluju ten den do poslední minuty a děkuju za všechno, co můžu žít a s kým," napsala Bartošová na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený linda bartošová (@lindabartosova)

Jejím manželem je Tomáš Kučera, který se nejprve proslavil jako fotbalista. Ještě v uplynulé sezoně hrál nejvyšší soutěž za Teplice. V posledních letech ale udělal díru do světa také jako rapper, se svou formací 58G dokonce získal Anděla.

Bartošová se lidem zaryla do paměti jako úspěšná novinářka v rámci České televize, kde to dotáhla až do Událostí. Aktuálně natáčí rozhovory pro jeden z velkých zpravodajských serverů.

Témata: Linda Bartošová