Agáta Hanychová nezůstala pozadu: Zapózovala v růžových bikinách

Agáta Hanychová

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

20. července 2023 21:17

Influencerka Agáta Hanychová (38) si jako většina Čechů užívá léto u moře plné sluníčka, ale i tady je v obraze celosvětového dění a ví co je trendy.

Influencerka tráví léto s rodinou ve španělské Marbelle, kde má vilu její přítel podnikatel Jaromír Soukup. Všichni si užívají moře a marbellskou pláž jak to jen jde.

Hanychová toto prostředí využívá na své instagramové fotky, a teď své sledující překvapila novou sérií fotek, na kterých se sladila s novým filmovým hitem Barbie a zapózovala v růžových bikinách. Doplněk jí dělala růžová tenisová raketa s čelenkou. „Když jedou ty barbíny," napsala do popisku pod příspěvek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Její sledující obdivovali převážně její postavu: „Wau. Po třech dětech vypadáte naprosto skvostně, Agátko. Je z Vás cítit radost ze spokojeného života, vitalita a štěstí. Moc Vám to přeji" napsala jedna ze sledujících a další se k ní přidali. 

Objevily se však i komentáře, které se zaměřovaly spíše na úpravu fotografie. „Ta retuš toho odřezaného boku je dost viditelná," napsala sledující. „Já nikde retuš teda nevidím, nebuďte závistivé, dejte si skleničku," odpověděla pod negativní komentáře jiná fanynka. 

Témata: Agáta Hanychová