Útočník, kterého zpacifikoval Michal Hrůza, spáchal sebevraždu!

Michal Hrůza 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. července 2023 20:17

Třiadvacetiletý útočník, kterého v dubnu zpacifikoval zpěvák Michal Hrůza poté, co napadl pět žen a dvě děti, spáchal sebevraždu. Muž po útoku skončil v psychiatrické léčebně.

23letý mladík na začátku dubna bezdůvodně napadal ve Verdunské, Bubenečské a Raisově ulici a na dětském hřišti v pražských Dejvicích několik žen a dětí. 

Přepadl i manželku zpěváka Michala Hrůzy, načež ho umělec zpacifikoval a předal strážníkům a policistům. Muž byl poté poslán do psychiatrické léčebny a hrozilo mu až pět let vězení.

Podle serveru Novinky ale nyní muž spáchal sebevraždu. "Trestní stíhání bylo zastaveno pro nepřípustnost stíhání kvůli smrti stíhané osoby, konkrétně její sebevraždy," řekl policejní mluvčí Jan Daněk.

"Bylo to náhoda, že prostě vyjdete z baráku, ještě jsem měl malou dcerku s sebou, a najednou vidím bytost, kterou velmi dobře znám, jak se drží za obličej a brečí, že ji napadl nějaký týpek a že támhle běží. Logicky jsem pochopil, že nemůže utéct, když tady mlátí nevinné ženské a prý i děti, tak jsem ho dohonil, zalehl a čekal, až přijede policie," popsal podle televize Nova svůj zákrok v dubnu Hrůza. 

Témata: Michal Hrůza (zpěvák)